Phukets guvernör beordrar undersökning av undervattensmålning

Phuket -

Phukets guvernör har beordrat en utredning efter att bilder på en dykare som målar under vatten i sociala medier orsakat oro över eventuella korall- och havsskador.

Phukets guvernör Naroong Woonciew sa till Phuket Express att bilder som blev virala på sociala medier hävdar att det hände i Phuket.

Tjänstemän från Phukets natur- och miljöresursavdelning kontrollerar exakt var incidenten ägde rum.

Om incidenten var i Phuket kommer tjänstemän att vidta rättsliga åtgärder mot dykföretaget och målaren.

===========================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.