Rysk motorcykelförare fick böta på 5,000 XNUMX baht efter att ha blivit ertappad när han körde hjul i Phuket

Rawai –

En rysk motorcykelförare fick böter på 5,000 XNUMX baht efter att han fångats på kamera när han körde hjul på en väg i Rawai, Phuket.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express om händelsen på lördagen (27 majth). Bilder på en utländsk ryttare som körde wheelies på Sai Yaun Road hade blivit virala på thailändska sociala medier tidigare i veckan och rasade thailändska medborgare som krävde att föraren skulle hittas och arresteras.

Chalongpolisen fortsatte sin utredning och har identifierat ryttaren som Anatolii Shatalov, 26, rysk medborgare. Den 25 majth, den ryske ryttaren presenterade sig för Chalong-polisen och erkände att han var personen på bilderna.

Anatolii åtalas för vårdslös körning som orsakar allmän olägenhet och körning utan körkort. Den ryske ryttaren har erkänt anklagelserna men har inte klargjort varför han bröt mot väg- och trafiklagarna.

På fredag ​​(26 majth) domstolen i Phuket Kwaeng bedömde fallet och Anatolii bötfälldes med 5,000 XNUMX baht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.