Tjänstemän inspekterar djuraffären i Rassada, Phuket efter klagomål om påstådd försäljning av olagliga cigaretter

Rassada –

Tjänstemän inspekterade en djuraffär i Rassada efter att de fått klagomål om påstådd försäljning av illegala cigaretter.

Det hittades dock inget olagligt.

Phuket City District Office berättade för Phuket Express att de fick klagomål från oroliga medborgare om att illegala cigaretter såldes i en djuraffär nära Rassada-kommunen i Mueang Phuket-distriktet.

På onsdagskvällen (24 majth) ett team från Phuket City District Office och Phuket City Police gick till djuraffären.

Men polisen hittade inga illegala cigaretter i butiken eller några andra olagliga föremål och sa att butiken uppfyllde alla lagkrav.

Som ett resultat undanhölls namnet på djuraffären.

Tre misstänkta har gripits med hundratals e-cigaretter och hundratals lådor med illegala cigaretter i Mueang Phuket.

Polisen i Phuket arresterade två thailändska kvinnor, varav en är en 17-årig tonåring, för olaglig försäljning av smuggeltobak och vapingutrustning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.