Indisk man greps för att ha stulit telefon från thailändsk kvinna i Krabi

Krabi –

En indisk man greps i Ao Nang i Krabi efter att han ska ha stulit en mobiltelefon från en thailändsk kvinna.

Krabis provinspolis berättade för Phuket Express att händelsen ägde rum tidigare i veckan. Den indiske mannen kom för att prata med en thailändsk kvinna som han träffade på en restaurang i Ao Nang. Han ska ha tagit kvinnans mobiltelefon, en iPhone 8 Plus.

Kvinnan, vars namn undanhölls av relevant brottsbekämpning, lämnade in en anmälan till Ao Nang-polisen och polisen spårade upp den misstänkte från CCTV-filmer på restaurangen innan en arresteringsorder från Krabis provinsdomstol utfärdades för den indiske misstänkte.

Den indiske mannen greps med den stulna mobiltelefonen, uppger polisen. Han fördes till Ao Nangs polisstation för att åtalas för stöld på natten.

Phuket Express noterade att namnet på de inblandade, inklusive den misstänkte, inte uppgavs av polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.