Delfin hittad död på stranden i Krabi

Krabi –

En delfin hittades död nära en ö i Nuea Khlong-distriktet.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att på torsdagsmorgonen (25 maj)th), fick de besked från en bychef i Koh Sri Boya att en död delfin hittades på Lang Koh Beach.

Delfinen var 1.50 meter lång och vägde cirka 100 kilo. Ett sår hittades på kroppen. Den döda delfinen togs till Department of Marine and Coastal Resource Tang Office för en obduktion för att hitta den exakta dödsorsaken.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.