Officiell lansering av "Anchan Mountain Breeze", Phukets senaste 2,700 XNUMX MB lyxvillaprojekt

PRESSMEDDELANDE:

PHUKET –

Anchan avslöjar megaprojektet "Anchan Mountain Breeze" i H2, som vänder sig till segmentet Luxury Villa "Amidst Breathtaking Nature in Khao Phratheaw", ett nytt landmärke för bostadsfastigheter i Phuket.

(Phuket, Thailand) Anchan utnyttjar återigen sin potential som ledare för utvecklarna av lyxvillor i Phuket och tillgodoser fördubblad efterfrågan med det senaste megaprojektet på 2.7 miljarder baht [2,700 60 MB] "Anchan Mountain Breeze", beläget på en platå på 96,000 rai eller 270 XNUMX kvm, som är omgivet av berg XNUMX grader runt.

Projektet presenterar rymliga och lyxiga enplansvillor på en stor egendom. 3 Villa Layout debuterade i denna utveckling för att möta bostadsbehoven hos medelstora till stora familjer. Om vi ​​går vidare från den arkitektoniska framgången med The Masterpiece, finns det fullt förtroende för den moderna tropiska stilen, som garanterar framgången med ett varmt välkomnande till kunder och investerare över hela världen.

Milstolpeplatsen "Amidst Breathtaking Nature in Khao Phratheaw" visar upp den noggrant utvalda platsen för denna utveckling. Strukturerna är tänkta att vara fritidshus, med allt till hands för privatliv på lyxiga nivåer av kvalitet och komfort. Insikter i segmentet High Net Worth Individuals (HNWIs) visar att denna grupp gillar dess integritet och exklusiva layouter.

De föredrar enplansvillan, med lugn och ro i en lummig natur. De undviker det liv och rörelse i samhället och trafiken medan resan till staden fortfarande är bekväm. Projektet är fullt utrustat för semesterboende, eftersom det ligger nära stränderna Naiyang och Naiton, ledande internationella skolor, idrottsklubbar på asiatisk nivå, Phukets flygplats och en bekväm 3-minuters anslutning till Phukets huvudvägar.

Mr. Preechapol Sae-tiw, verkställande direktör för Pearl Island Property Co., Ltd, noterade, "Anchan Mountain Breeze är ännu ett projekt som planeras att lanseras 2023. Vi kommer att fortsätta att erbjuda Anchans distinkta arkitektoniska identitet i modern tropisk stil. Den här gången är vårt koncept "Din perfekta fred mitt i hisnande natur." Detta belyser våra två främsta prioriteringar, som är 1. Högvärdig design av tidlös lyx, med minimalistisk inriktning och garanti för avancerade material, med känsla för detaljer, och 2. Ett utmärkt läge med stor potential och i överensstämmelse med arkitektonisk stil och livsstilar. I synnerhet ger våra villor tyngd åt det yttre bostadsutrymmet. Därför, vi överväg integritet, lugn och en hisnande naturlig atmosfär, som ändå behåller sin bekvämlighet. Som en lokal utvecklare i Phuket har vi undersökt webbplatsen på djupet. Och vi har använt vår 17 års branscherfarenhet för att vara säkra på att "Din perfekta fred mitt i den hisnande naturen i Khao Phrathaew" är det bästa svaret för både husägare och investerare, nu och i framtiden."

Anchan Mountain Breeze Project ligger på en platå på 60 rai eller 96,000 270 kvm, som är omgiven av berg 88 grader runt. Detta ger en hisnande utsikt över bergen vid både soluppgång och solnedgång. Byggnaden innehåller 3 villor i tre typer: Lyxvilla med 473 sovrum på 674 kvm. på marken 755 – 4 kvm, lyxvillor med 529 sovrum på 782 kvm. på marken 977 – 4 kvm. och 709 sovrum Grand Luxury Villa på 1,097 kvm. på marken 1,325 XNUMX – XNUMX XNUMX kvm.

  • Fantastiskt utomhusutrymme: Ett vackert gemenskapsområde utomhus för avkoppling med en 15 meter lång pool, jacuzzi och utsikt över generöst vidsträckta balkonger och gröna trädgårdar och stora 2.8 meter stora fönster.
  • Signaturpaviljong: Denna öppna struktur är enastående, med en design med takpannor i cederträ dekorerade med teak.
  • Open Living Concept: Vida öppna och luftiga utrymmen med 6 meter högt i tak och dekoration med lyxig teak, anslutande utrymmen för fritid, middagar och matlagning.
  • Två master sovrum: Våra villor har två master sovrum anslutna till huvudbyggnaden och ett annat separat rum. Varje rum har ett teakgolv, ett eget badrum och stora fönster med utsikt över poolen.

"Vi är säkra på att utveckla våra produkter tillsammans med mer exakta strategier för att välja platser. Förra året nådde Anchan framgång med två projekt som visade sig välkomnas entusiastiskt av kunderna. Investerare från hela världen som letade efter ett semesterhus i Phuket tog upp varje enskild enhet av "Anchan Tropicana" på rekordtid, medan "Anchan Flora" för närvarande är slutsåld till 80 %. Vårt uppdrag är att bygga varje hus som om det vore vårt eget hem, vilket innebär att vi är fokuserade på att upprätthålla högsta kvalitet. Detta har gett oss ett antal kunder som har blivit rekommenderade av sina vänner. Vi förväntar oss därför att Anchan Mountain Breeze kommer att bli ytterligare ett projekt som genererar betydande marknadsintresse i år”, avslutade Mr. Preechapol.

Lyxvillor med 3 sovrum börjar på 28.8 MB och lyxvillor med 4 sovrum börjar på 33.9 MB.

Showvillorna är redan öppna för visning. 

För att boka tid för visning, ring +66(0)92 389 9000 eller maila [e-postskyddad]

Anchans försäljningskontor är öppet varje dag från 9.00 – 18.00.

För mer information om projektet, se www.anchanvillas.com

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.