Tre personer greps med handgranater och 314 metamfetaminpiller i Wichit

Wichit –

Tre misstänkta greps med handgranater och 314 metamfetaminpiller i Wichit.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express i helgen att de har arresterat tre misstänkta som identifierades som Suwit Anchananon, 40, Paradon Daechakun, 26, och Wirairak Anonam, 21. De greps i ett hyresrum i Soi Boon Bandan.

Av dem beslagtogs 49.30 gram kristallmetamfetamin, 314 metamfetaminpiller, två granater, två handeldvapen och 44 kulor.

De fördes till Wichits polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja. Mr. Suwit står inför en ytterligare anklagelse för olagligt innehav av handgranater. Herr Paradon står inför ytterligare anklagelser för olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

De misstänkta talade inte med media om varför de hade föremålen i fråga.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.