Förare skadad efter att pickupen välter i Thalang, skyller på våt väg

Thalang –

En förare har ådragit sig skador efter att hans pickup välte i Thalang.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på lördagsmorgonen (20 majth) på vägen Tha Ruea – Mueang Mai i underdistriktet Pa Klok.

De kom till platsen för att hitta den vältade pickupen vid en U-sväng nära Pa Klok-templet.

Föraren, identifierad endast som Mr. Wittaya, 20, hade ådragit sig olika skador. Han berättade för The Phuket Express att han tappade kontrollen över sin pickup och kraschade in i stolpar och en vägskylt innan han välte. Han skyllde på regnet och den blöta vägbanan för olyckan.

Thalangpolisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.