Två personer och en husdjurshund döda efter att en lastbilsförare kraschade in i en elföretagsarbetare i Phuket

Rassada –

Två personer har dödförklarats efter att en lastbil kört in i en elmyndighetspersonal som arbetade med kablar. En hund som gick i närheten avlivades också.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 11:25 på fredagen (19 maj)th) på Thep Krasattri Road i Rassada, Mueang Phuket. De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade pickupen på vägen.

En person som var en elkabelpersonal som gick nära en elstolpe förklarades avliden på platsen. En förare som satt fast i pickupen fick svåra skador och dödförklarades senare.

Namnen på de avlidna släpptes inte av myndigheterna i Rassada.

En hund hittades också död på platsen. Hundägaren sa att hunden gick i närheten vid tidpunkten för olyckan och släppte ett foto på sitt avlidna husdjur som en hyllning, se nedan.

CCTV-bilder i närheten visar att pickup-föraren tappade kontrollen över sitt fordon innan han kraschade in i elmyndighetens personal, trästegar och en elstolpe.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.