Två personer skadades efter att en pickup krockade in i en minibuss i Thalang

Thalang –

Två personer har ådragit sig skador efter att en pickup krockade in i en parkerad minivan i Thalang.

Thalang-polisen underrättades om olyckan efter midnatt (19 majth) på Thep Krasattri Road i Sri Soonthorn. Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta två skadade personer som var föraren Pranit Choowang, 41, och hans passagerare Naruemon Watpone, 31. De fördes till ett närliggande sjukhus. I närheten hittade räddningspersonal den skadade minivanen.

CCTV-bilder visar att pickup-föraren tappade kontrollen innan han kraschade in i den parkerade minivanen.

Thalangpolisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.