Bar överkropp greps för att ha gått runt med machete i Patong

Patong –

En man utan bar överkropp fångades i Patong efter att han gick runt medan han svängde fram och tillbaka med en machete och skrämde turister och lokala invånare.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen i morse (17 majth) nära Suwan Khiriwing-templet (Patong-templet).

De skyndade till platsen för att hitta den bar överkropp, som svajade runt en machete och gick runt i området planlöst. Lokala invånare var rädda att han kunde vara en fara eftersom det finns massor av turister i området.

Mannen, som har psykiatriska problem och är känd av polisen, greps till slut av polisen.

Han fördes till Patongs polisstation men skulle troligen överföras till en psykiatrisk enhet för utvärdering. Mannens namn undanhölls av polisen med hänvisning till hans psykiska tillstånd.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.