Många utländska turister skadades efter att en båt kraschade in i pelaren i Chalong, Phuket

Phuket -

Det har rapporterats av lokala medier att många utländska turister, de flesta ryssar, skadades efter att en turbåt kraschade in i en pelare i Chalong, Phuket.

Mer än 30 personer befann sig på turbåten vid tidpunkten för kraschen.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på onsdagen (17 majth) nära Chalong Pier med många skador. Mer än ett dussin ambulanser från det närliggande området anlände till Chalong-piren.

Många skadade personer fördes till många sjukhus runt om på ön.

Detaljerna kring kraschen pågår fortfarande och var inte omedelbart tillgängliga.

Det här är en berättelse som utvecklas. Uppdateringar kommer att göras av den här historien när den släpps av relevanta Phuket-tjänstemän.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.