UPPDATERING: Livlös kropp tros saknas Rysk turist hittades i Phukets hav

Rawai –

Den livlösa kroppen av en man som myndigheterna sa kunde vara en rysk turist som hade försvunnit efter att ha kastats i havet av starka vågor upptäcktes i phuket vatten idag, 14 maj.

Först vår tidigare historia:

Tre ryska turister har räddats, medan en annan fortfarande saknas efter att en av dem träffades av en våg och spolades ut i havet när han tog selfies på Prom Thep Cape i Rawai.

Nu till vår uppdatering:

Kroppen av en vit manlig utlänning klädd endast i svarta shorts upptäcktes av en lokal fiskare vid 12:50 PM idag, den 14 maj, rapporterade Phuket Rescue Foundation.

Den hittades flytande cirka 150-200 meter från Laem Daeng-klippan nära Kalim Beach i Patong-distriktet i Kathu-distriktet, Phuket. Räddningsteamet gick på jakt efter kroppen och förde den iland på en gummibåt vid Yanui Beach i Rawai-distriktet i Mueang-distriktet.

Även om identiteten på den avlidne för närvarande är okänd, trodde räddningspersonal att den tillhörde en olycklig rysk turist, Mr. Iurii Smoian, som hade försvunnit efter att ha kastats av sin båt i Phukets vatten av starka vågor. Mannen ska ha tagit en selfie med sina vänner innan saker och ting blev katastrofala, sa Rawais borgmästare Aroon Solos till The Phuket Express lördagen den 13 maj.

Kroppen transporterades till Vachira Phukets sjukhus för en grundlig undersökning för att fastställa dödsorsaken. Myndigheterna i Phuket samarbetar med den ryska ambassaden för att identifiera mannen vid presstid.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.