Taximotorcykelförare dör efter att ha kolliderat med en minibuss i Phuket

Phuket -

En motorcykeltaxiförare dog efter att hans motorcykel kolliderade med en minivan i Mueang Phuket-distriktet.

Phuket City Police underrättades om olyckan klockan 5:50 idag, den 13 maj 2023, nära en korsning på Yaowarad Road i Sam Kong.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade motorcykeln liggande på vägen. I närheten hittades kroppen av en motorcykeltaxiförare. Phuket City Police berättade för Phuket Express att föraren var Korkuea Kunsatit, 54. Han hade ådragit sig allvarliga huvudskador.

I korsningen hittades också den skadade minivanen med krossat frontglas. Föraren, Mr. Nattapong Samart, ålder som inte angetts väntade på platsen.

Ett vittne, Mr. Jeerasak Kanwilaikun, 75, som är en matförsäljare på en lokal livsmedelsbutik i närheten, berättade för Phuket Express att minivanen som kördes av Nattapong körde i hög hastighet och kraschade in i motorcykeln som kördes av Korkuea. Nattapong stannade sin minivan cirka 100 meter från kollisionsplatsen.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för att överväga ytterligare rättsliga åtgärder.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.