Phuket Taxi Motorbike Rider får böter efter att ha varit oförskämd mot kunden

Phuket -

En taxi-motorcykelförare fick böter efter att han ertappats för att vara oartig och oprofessionell mot en passagerare i Patong.

Chefen för Phuket Land Transport Office, Mr. Atcha Buajan, berättade för Phuket Express att ett videoklipp av en taxiförare som är oartig komplett med oförskämda ord till en kvinnlig thailändsk passagerare har blivit viralt på lokala sociala medier.

Händelsen inträffade på Rat Uthit 200 Road i Patong.

Motorcykeltaxiföraren identifierades senare av Patong-polisen endast som Mr. Prasertchai, 37, från Nakhon Si Thammarat. Han fördes till Patongs polisstation.

Herr Atcha berättade för Phuket Express att taximotorcykelföraren står inför anklagelser för att ha använt sin personliga motorcykel som en taximotorcykel, kört med ett utgånget körkort, kört motorcykel med utgången skatt och inte bära hjälm.

Prasertchai fick böter på totalt 2,500 XNUMX baht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.