Road Rage Incident mellan utlänning och taxichaufför i Kamala, Phuket lockar viral uppmärksamhet online

Kamala –

En utländsk motorcykelförare blev arg efter att en taxichaufför tutat på honom innan utlänningen ska ha visat sitt långfinger och slagit taxibilen med knytnäven framför en berömd nattklubb i Kamala.

Händelsen ska ha fångats på en viral video.

Taxibilschauffören, endast identifierad som Mr. Adisak, berättade för Phuket Express att han lämnade in en anmälan till Kamalapolisen på tisdagskvällen (9 maj)th). Han berättade för polisen att han hade parkerat sin taxibil och väntade på kunder framför en berömd nattklubb i Kamala.

Det var en manlig utländsk förare som stannade sin motorcykel framför sin taxibil. Herr Adisak tutade för att be honom att gå ur vägen för att inte blockera honom.

Den oidentifierade utländska föraren ska sedan ha blivit arg innan han visade sitt långfinger för Adisak och slog i taxins fönster med handen. Utlänningens motorcykel kraschade också in i taxibilens högra dörr och orsakade skador.

Den utländska ryttaren skyndade sedan iväg men Phukets polis granskade kamerabilder i ett försök att spåra den utländska mannen för förhör.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.