Tusentals människor välkomnar Prayut Chan-O-Cha vid valmötet i Phuket

Phuket -

Mer än 12,000 XNUMX människor i Phuket välkomnade Prayut Chan-O-Cha och hans parti för att främja hans hopp om omval.

På söndag (7 majth) Premiärministerkandidat Prayut Chan-O-Cha och hans team för United Thai Nation Party anlände till Saphan Hin där de välkomnades av mer än 12,000 XNUMX människor i Phuket som stödde honom och partiet.

Prayut sa på scenen på en sydlig dialekt, "Jag saknade Phuket-folket i söder (Kid Tueng Jang Hoo). Jag gillar att äta Phuket-mat eftersom det är väldigt gott (Roi Jang Hoo). Jag är väldigt glad att se många människor i Phuket välkomna mig.”

Prayut marknadsförde sig själv och sitt team. Han sa, "Tidigare hade jag gått med på att öppna 'Phuket Sandbox' under Covid – 19-situationen eftersom jag är övertygad om att Phuket är en av de bästa turiststäderna i världen. Dessutom, för Phuket Expo 2028 där Phuket siktar på att vara värd kommer att bli en bättre framtid för Phuket.”

Den framtida politiken för hans parti United Thai Nation syftar till att stödja Phuket-folket att få ett bättre liv och att stödja turism.

Allmänna valdagen är söndagen den 14 maj.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.