Vallokalerna i Phuket ser stora skaror av förtidsväljare

Phuket —

Vallokalerna i Phuket såg stora skaror av förtidsväljare trots hettan.

Förhandsröstningen i Phuket-provinsen präglades av en livlig och frenesid atmosfär tidigt på morgonen. Provinshuset, utsett som vallokal för väljare från närliggande provinser, svämmade över av väljare, främst bestående av arbetsföra och unga individer som ville avge sina röster i förtid.

Som ett resultat av detta blev det kraftiga trafikstockningar på vägarna som ledde till vallokalen, vilket ledde till att många fick ställa sina fordon på avstånd från stationen.

Phuket har delat upp sina vallokaler för väljare från omgivande provinser i tre valkretsar. Valkrets 1 ligger vid provinshuset, med 15,759 2 registrerade väljare. Valkrets 5,858 ligger i Suan Sri Phuwanat Park i Wichit sub-distrikt, med 3 7,342 registrerade väljare. Slutligen ligger valkrets XNUMX på Choeng Talay Wittaya-skolan med XNUMX XNUMX registrerade väljare.

Phuket Express intervjuade några av väljarna och fick höra att de valde att rösta på morgonen eftersom vädret fortfarande var kallt, och de ville avsluta röstningen innan de gick till jobbet eller tog med sina barn på en resa.

De uppmanade också tjänstemän att ta hand om trafikkontrollen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.