Kvinna greps i Phuket för inblandning i stort methbeslag i södra Thailand

Phuket -

En kvinna greps i Phuket för att ha varit inblandad i olagligt innehav av fyra kilo kristallmetamfetamin och 400,000 XNUMX metamfetaminpiller i Nakhon Si Thammarat.

Polisen har gripit en kvinna som de bara identifierade som Jaruwan nära en närbutik i Talad Yai, Mueang Phuket.

Gripandet kom efter att polisen i Nakhon Si Thammarat först arresterade en man som de identifierade endast som Mr. Phonchai med fyra kilo kristallmetamfetamin och 400,000 XNUMX metamfetaminpiller tidigare denna månad efter ett tips.

Polisen som undersökte det stora narkotikabeslaget fick senare reda på att Jaruwan är Phonchais flickvän och enligt uppgift var inblandad i fallet.

Jaruwan hittades gömd från myndigheterna i Phuket och försökte undvika fångst. Hon fördes tillbaka till Tha Sala-polisstationen i Nakhon Si Thammarat för att ställas inför många anklagelser om det ursprungliga narkotikabeslaget.

***************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.