Utlänning greps på bar gärning som påstås försöka stjäla cannabis från butik i Patong

Patong –

En utländsk turist greps på bar gärning när han påstås försöka stjäla cannabis i en närbutik i Patong.

Lokala nyheter rapporterade denna vecka med några CCTV-bilder från en närbutik på Rat Uthit 200 Pi Road i Patong nära OTP-marknaden.

Den oidentifierade manliga utländska turisten syntes tydligt på CCTV-filmerna. Han sågs plocka upp cannabis från ett stall innan han lade den i sin väska.

Olyckligtvis tappade han av misstag en del av det innan butikssäljaren insåg. Den utländska turisten lämnade tillbaka den stulna cannabisen till säljaren.

Säljaren sa dock till lokala medier att de inte vidtog några rättsliga åtgärder med turisten.

Trots detta släpptes CCTV-filmerna senare som ett avskräckande medel för andra möjliga tjuvar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.