Full Moon Party på Pha Ngan Island genererar 500 miljoner baht

Pha Ngan Island, Surat Thani –

Mer än 20,000 5 turister gick med i det 2023:e Full Moon Party 500 på Pha Ngan Island som har genererat minst XNUMX miljoner baht.

Vår tidigare historia:

Mer än 10,000 5 turister ansluter sig till de XNUMXth Full Moon Party i år på Pha Ngan Island.

Nu till uppdateringen:

Full Moon Party hölls på torsdagskvällen (4 majth) vid Rin Beach i Baan Tai sub-distriktet på Pha Ngan Island.

Turistpolisens befälhavare generallöjtnant Sukun Phrommai och Surat Thani-guvernören Wichawut Jintoe inspekterade fullmånefesten på torsdagskvällen. Generallöjtnant Sukun berättade för TPN Media att mer än 20,000 500 turister deltog i Full Moon Party som har genererat minst XNUMX miljoner baht. Tjänstemännen var strikt fokuserade på turisternas säkerhet, samtidigt uppmanades företagare och lokalbefolkningen att vara goda värdar för att välkomna turister.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.