Ung polsk kvinna omkom i motorcykelolycka i Chalong, Phuket

Chalong –

En 33-årig kvinnlig polsk förare dog efter att hon kraschade med sin motorcykel och gled under en släpvagn i Chalong, Phuket.

Ett lokalt räddningsteam rapporterade att de underrättades om olyckan på torsdagen (4 majth) på Chao Fa West Road framför ett bostadsområde i Chalong, Mueang Phuket.

De kom till platsen för att hitta den skadade motocrossmotorcykeln på vägen. I närheten hittade de kroppen av en kvinnlig ryttare som identifierades av Chalong-polisen som en 33-årig kvinnlig polsk medborgare (Phuket Express undanhåller hennes namn i väntan på meddelande från ambassad och familj.) Hennes hjälm som hon bar var helt och hållet krossad samt hennes huvud och kropp.

Trailerlastbilschauffören, Mr. Boonnah Pinnarat, 49, väntade på platsen för brottsbekämpning nära sin lastbil. Han var oskadd.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att CCTV-bilder visar att den polska motorcykelföraren försökte köra om lastbilen från vänster sida innan hon tappade kontrollen, kraschade och gled under lastbilen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023! år-årig

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.