Tre personer allvarligt skadade efter att skyddsräcket sticker igenom minivan i Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat -

Tre personer har ådragit sig allvarliga skador efter att en minibuss kraschade innan den tog sig igenom ett skyddsräcke i Thung Song-distriktet.

Thung Song-polisen underrättades om olyckan på torsdagsmorgonen (4 majth) på Asia Nakhon Si – Bangkok Road i Cha Mai-distriktet. Räddningspersonal kom till platsen för att konstatera att ett skyddsräcke hade trängt igenom en minibuss på vänster sida.

Tre Myanmar-medborgare (två män och en kvinna) ådrog sig allvarliga skador. Den myanmarska kvinnans ben hittades utanför minivanen och hade blivit helt amputerad i olyckan. De fördes i hast till ett närliggande sjukhus och kunde inte identifieras med namn av räddningspersonal.

Thung Song-polisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för att överväga ytterligare rättsliga åtgärder.

I andra senaste nyheter om minibussolyckor i samma område:

Sex personer har dött och fem skadades efter att en minibuss från Bangkok kolliderade med en släpvagn i Thung Yai-distriktet, Nakhon Si Thammarat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.