80 havssköldpaddor kläcks och beger sig ut i havet i Phang Nga – VIDEO

Phang Nga –

Åttio unga gröna havssköldpaddor har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet på Tachai Island i Similan National Park.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express denna vecka att 80 små gröna havssköldpaddor kläcktes från sina ägg. Sköldpaddsungarna begav sig sedan tillbaka till sitt hem i havet. Deras mamma gröna sköldpadda lade 96 ägg förra månaden på Tachai Island i Tai Mueang-distriktet.

En grön havssköldpadda lade 96 ägg på Tachai Island i Similan National Park.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.