Lastbil kraschar in i Krabi Pharmacy, bromsfel skylld

Krabi –

En förare skyllde på bromsfel efter att ett spår kraschade in i ett apotek i Mueang Krabi.

Mueang Krabi-polisen underrättades om olyckan på tisdagseftermiddagen (2 majnd) på Sri Trang Road vid Talad Gao-korsningen i Krabi Yai. De kom till platsen och upptäckte att en lastbil hade kraschat in i ett lokalt apotek. Apoteket skadades men tack och lov har inga personskador rapporterats.

Lastbilschauffören, Sirisak Chaiudom, 50, berättade för The Phuket Express att han inte kunde bromsa när lastbilen skulle ner från en sluttning. Han bestämde sig för att köra in i sidan av vägen istället för in i andra fordon vid rött ljus.

Lastbilsföretaget, som inte omedelbart namngavs av Mueang Krabi-polisen, har enligt uppgift tagit ansvar för alla skador på apoteket.

I liknande senaste trafiknyheter från Krabi:

En förare har ådragit sig skador och 43 passagerare överlevde efter att en buss kraschade in i en elstolpe i Klong Tom-distriktet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.