Inga utlänningar fick röda kort förra månaden i Phuket från immigration

Phuket -

Inga utlänningar fick röda kort förra månaden, enligt Phukets immigrationsbyrå.

Från 1 april till 30 april greps 29 utlänningar för brott mot thailändska immigrationslagar. Phuket Immigration lämnade dock inga ytterligare detaljer.

Ingen av utlänningarna fick gula eller röda kort. Fyra thailändare från 17 fick gula kort för att de inte rapporterade när turister checkade in på sina boenden.

Ett rött kort betyder i huvudsak att en turist skulle deporteras och svartlistas från Thailand för sina handlingar och lagbrott. Ett gult kort är en officiell varning om att om personen i fråga förolämpar sig igen så blir de antingen utvisade och svartlistade eller om en thailändsk medborgare, en betydande böter och eventuellt fängelse.

När det gäller mars i år:

Phuket Immigration avslöjade för thailändska medier att två utlänningar fick röda kort och fyra utlänningar fick ett gult kort förra månaden, mars 2023, hittills.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.