Man arresterad i Phuket för mord i Nakhon Si Thammarat

Phuket -

En man greps i Phuket efter att ha mördat en annan man i en landtvist i Nakhon Si Thammarat.

Polisen från Central Investigation Bureau (CIB) berättade för Phuket Express om händelsen på tisdagen (2 maj)nd). De arresterade en man som endast identifierades som Amnuay, 43, efter en arresteringsorder utfärdad från en domstol i Nakhon Si Thammarat för mord med uppsåt.

Amnuay greps i ett elefantläger i Paklok, Thalang.

Gripandet kom efter att Amnuay enligt uppgift hade gått med på att köpa mark av det oidentifierade offret. Amnuay betalade en deposition för kostnaden för marken, men offret avstod från att överföra markägandet till Amnuay eftersom offret ville ha mer pengar.

De två männen bråkade sedan innan den misstänkte, Amnuay, ska ha använt en lång kniv för att hugga ihjäl offret i huvudet.

CIB specificerade inte det exakta datumet då incidenten ägde rum och Amnuay släppte inte något omedelbart uttalande.

***************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.