28-åriga Phuket-varuhuset läggs ner

FOTO: Alex Alex

Phuket -

Det 28-åriga varuhuset Robinson Ocean Phuket kommer att vara permanent stängt i juni i år.

Robinson Ocean Phuket Department Store ligger på Tilok Uthit Road i Talad Nuea, Phuket Town. Detta var det första varuhuset i Phuket och öppnades 1995 och är nu 28 år gammalt.

Robinson Ocean Phuket Department Stores officiella Facebook-sida har meddelat att de räknar ner för att vara det äldsta varuhuset och sedan säger adjö till Phuket.

Sista affärsdag för dem kommer att vara den 30 juni 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.