En person dör och två personer skadades efter att sedan kolliderat med flera motorcyklar i Rawai

Rawai –

En kvinnlig förare har dödförklarats medan två personer har ådragit sig skador efter att en sedan kraschade in i flera motorcyklar i Rawai.

Chalongpolisen underrättades om olyckan på måndagen (1 majst) tidigt på morgonen på Saiyuan – Naiharn Road i Rawai.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade sedanen på vägen. Föraren, Chatchai Jinda, 29, var på platsen och väntade på polisen.

Två skadade motorcyklar hittades i närheten. De två skadade personerna identifierades som Ms. Pattama Boon auk, 31, och Ms. Taeweewan Boonsuk, 44. De fördes till ett närliggande sjukhus.

Apinya Saleewong, 27, dödförklarades på platsen.

Vittnen berättade för Pattaya News att två motorcyklar kom från motsatt körfält innan sedanen kraschade in i motorcyklarna.

Chalongpolisen fortsätter dock sin utredning för att överväga ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.