PHUKET BIKE WEEK 2023 Genererad minst 300 miljoner baht – FOTO TUR

Phuket -

Den 27th ÅRLIG PHUKET BIKE WEEK 2023 'COWBOY ON THE BEACH' genererade minst 300 miljoner baht.

Vår tidigare historia:

Phuket Bike Week i år hålls under sloganen "Cowboys on the Beach."

Phuket Bike Week, för 27:e året i rad, hölls från fredagen den 28 april till söndagen den 30 aprilth, 2023 på Patong Beach.

Nu till uppdateringen:

Evenemanget inleddes officiellt på lördagen (29 aprilth) av Phukets viceguvernör Danai Sunantharod i Dolphin Public Park vid Patong Beach. Phukets viceguvernör Danai berättade för Phuket Express att mer än 5,000 30,000 thailändska och utländska ryttare deltog i evenemanget. Samtidigt deltog mer än 300 XNUMX människor i evenemanget som genererade minst XNUMX miljoner baht.

Låt oss titta på några bilder från denna fantastiska händelse:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.