Taxi kraschar in i ambulans vid Phuket-korsningen – VIDEO

Phuket -

En taxibil kraschade in i en ambulans i en korsning i Mueang Phuket.

Wichit-polisen underrättades om olyckan klockan 3 på fredagen (00 april)th) vid Darasamut-korsningen i Wichit.

Polis och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade ambulansen och den skadade SUV-taxi. Ambulansföraren, endast identifierad som Mr. Eakkaluck, 37, och en oidentifierad 34-årig patient hade ådragit sig flera skador medan taxichauffören, endast namngiven av hans förnamn Mr. Suppachai, inte skadades.

Kameraövervakningsfilmer i korsningen visar att ambulansen nästan välte när den krockade in.

Ambulansföraren, Eakkaluck, berättade för Wichit-polisen att han sprang genom ett rött ljus med nödljus blinkande och varningssirener som bultade innan han kolliderade med taxin.

Wichitpolisen fortsätter dock sin utredning för eventuella ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.