Rysk man hoppar till sin död från parkeringsbyggnaden i varuhuset i Phuket

Phuket -

En lärare i ryska språket hoppade till sin död från en parkeringsbyggnad vid ett varuhus i Phuket.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 8:20 på torsdagen (27 april)th) vid en parkeringsbyggnad i ett varuhus.

Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta kroppen av en 32-årig rysk medborgare liggande på marken (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande). Inga tecken på kamp hittades på hans kropp.

Polisen kontrollerade CCTV-bilder vid byggnaden och informerade media om att den ryske medborgaren gick ensam på 5:e våningen i parkeringsbyggnaden innan han plötsligt hoppade ner till marken.

En säkerhetsvakt i närheten hittade den medvetslösa mannen innan han tillkallade räddningstjänst. Den ryske mannen dödförklarades dock senare på platsen.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att vid tidpunkten för händelsen hade varuhuset ännu inte öppnat för dagen. Den ryske mannen var språklärare lokalt i Phuket och det fanns inga tecken på en lapp eller förklaring till de åtgärder som mannen vidtog.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Phuket Express föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.