Fyra personer skadade och fyra fordon skadade i Patongolycka efter konflikt med massagebutiker – VIDEO

Patong –

Fyra personer har ådragit sig skador och fyra fordon har skadats efter en bilolycka i Patong som möjligen involverade en konflikt mellan två lokala massagebutiksägare.

Ett videoklipp av olyckan blev viralt på thailändska sociala medier tidigare i veckan. Videoklippet verkar visa en röd bil som kraschar in i motorcyklar och människor på Rat-U-Thit 200 Pee Road. Klippet kan ses nedan men tittaren rekommenderas.

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee berättade för Phuket Express att föraren av det röda fordonet endast identifierades som Mr. Manao, 25. Han är också ägare till en liten massagebutik nära olycksplatsen.

Mano parkerade sin bil framför en annan massagebutik. Ägaren till massagebutiken, endast identifierad som Mr. Pattie, knackade på bilens dörr. Han ville prata med Mr. Manao om kvällen innan när Mr. Manao påstås nästan kraschade med sin bil in i några av Mr. Patties personal.

Mr. Manao berättade för polisen att han fick panik innan han förlorade kontrollen över sin bil. Han krockade med sin bil in i fyra fordon och fyra personer.

Patongpolisen fortsätter nu sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.