Utländsk turist påstås stjäla kläder från en butik i Ao Nang

FOTO: MGR Online

Ao Nang –

En utländsk turist ska ha stulit kläder från en lokal butik i Ao Nang, Krabi och händelsen fångades på CCTV.

Ägaren till en klädbutik i Ao Nang rapporterade händelsen till Ao Nang-polisen tillsammans med CCTV-bilder.

Hon berättade för polisen att en kvinnlig utländsk turist under den gångna helgen kom in i klädaffären ensam. Hon tog av sig kläderna från en skyltdocka innan hon snabbt lämnade butiken och rusade iväg på en motorcykel.

Ägaren insåg att stölden hade inträffat först senare efter att hon upptäckte att skyltdockan var naken innan hon kollade CCTV-bilder.

De stulna kläderna kostade bara cirka hundra baht men den arga butiksägaren krävde att polisen skulle vidta åtgärder och hitta den misstänkte för att "göra ett exempel" av dem för att motverka liknande beteende från turister.

Stölden kan också potentiellt se turisten, om den grips, ställs inför ett gult eller rött kort under ett immigrationsprogram för att straffa turister som skapar problem.

Tre kvinnliga indiska turister greps på en flygplats efter att ha stulit shorts och ett armband från butiker i Ao Nang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.