Två utländska turister och husdjurshundar slipper skador från Ao Nang herrelösa hundar

FOTO: MGR Online

Ao Nang, Krabi –

Två utländska turister och deras husdjurshund har undgått skador från många herrelösa hundar på Ao Nang Beach.

Lokala thailändska nyheter rapporterade händelsen tidigare i veckan tillsammans med CCTV-bilder.

Det fanns ungefär sex herrelösa hundar på Ao Nang Beach och ett utländskt par gick längs stranden med sin husdjurshund. De herrelösa hundarna kom aggressivt mot turisterna och skällde mot dem. Turisterna försökte jaga bort de herrelösa hundarna men misslyckades.

Till slut plockade de upp sin hund och gick bort från stranden. Turisterna klagade till lokala medier över händelsen och rekommenderade att relevanta tjänstemän avlägsnade alla herrelösa hundar från området.

Liknande relevanta berättelser:

En thailändsk turist som var på semester med sin amerikanska fru attackerades av herrelösa hundar på Ao Nang Beach.

Tjänstemän hittade och fångade en herrelös hund på Ao Nang-stranden efter att en turist blivit biten.

En thailändsk turist som var på semester med sin amerikanska fru och attackerades av herrelösa hundar på Ao Nang Beach donerade mat till herrelösa hundar. Han säger att han kommer att vara tillbaka till Krabi för sin dotters bröllop inom en snar framtid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.