Raja hamn för att tillfälligt avbryta färjetrafiken på rutterna Phangan till Samui

Surat Thani –

Raja Ferry-rederiet kommer tillfälligt att avbryta färjetrafiken på linjerna Phangan till Samui.

Raja Ferry-rederiet meddelade lördagen (22 april) "Rajas färjehamn kommer att avbryta färjetrafiken från Phangan Island till Samui Island och från Samui Island till Phangan Island rutten från 23 april till 25 april 2023."

"Kunder som redan har bokat biljetter i förväg på datum och tid kan begära en återbetalning online via linjen @rajaferryport. Beklagar olägenheten." Notisen läste.

Phuket Express noterade att företaget inte gav någon anledning till varför de måste avbryta sin färjetrafik.

En färja var delvis nedsänkt och skadad efter att ha träffats av vågor vid en pir nära Samui Island.

En oljefläck hittades på en strand i Donsak efter att en Samui-färja delvis var under vatten.

Oljerening har fortsatt efter att oljefläckar hittades i andra områden i Donsak efter att en Samui-färja delvis var under vatten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.