Tjuv bryter sig in i den berömda thailändska skådespelerskans hus i Phuket

Phuket -

En tjuv bröt sig in i en känd thailändsk skådespelerskas hus i Phuket och ska ha stulit hundratusen baht eller cirka 3,000 XNUMX USD.

Den berömda thailändska skådespelerskan Napakpapa 'Ma Mee' Nakprasit skrev på sina personliga sociala medier den här veckan om att en tjuv som fångades på CCTV-filmer bröt sig in i hennes lyxhus i ett bostadsområde i Cherng Talay, Thalang natten till den 17 april.th.

Bostadsområdet hade ett dyrt säkerhetssystem men det avskräckte inte den här specifika tjuven. Som ett resultat har Ma Mee lämnat in en anmälan till Cherng Talay-polisen.

Cherng Talays polischef överste Chalermchai Hernsawat berättade för Phuket Express att de spårar den misstänkte från CCTV-bilder i huset och det närliggande området. Cherng Talay-polisen fann att en misstänkt samma natt bröt sig in i andra två hus i området och tros vara samma person.

Ma Mee är särskilt känd för sina framträdanden i thailändska skräckfilmer, som serien Art of the Devil och Mae Bia (Snake Lady). Hon har dock också medverkat i romantiska komedier och dramer som Butterfly Man.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.