Take Care Kids Special Charity Walk börjar från Pattaya till Phuket

Pattaya-

 Vi täckte tidigare denna månad en fantastisk välgörenhetsvandring som James Lee Valentine, "Wild Wolf", genomgår för Take Care Kids Foundation.

Den promenaden har nu börjat!

Wild Wolf börjar sin episka promenad

Igår, den 21 april 2023, började den extraordinära bedriften som kommer att få James Lee Valentine att försöka resa de 1000 km som skiljer Pattaya från Phuket på 60 dagar.

Anledningen till hans extraordinära bedrift är att försöka samla in 1,000,000 XNUMX XNUMX baht för att avsluta Family Home som Take Care Kids bygger i Huay Yai.

Du kan stödja James företag genom att donera via deras QR-kod eller Pay Pal på Take Care Kids Foundations Facebooksida HÄR samt följa hans dagliga vandring.

 Donationer kan också göras till Ta Care Kids Thailand Foundation-konto på Kasikorn Bankkontonummer 584-2-05272-8 eller använd vår QR-kod nedan.

Lycka till James!

Välönskare på Witherspoons önskar James lycka till i början av sin promenad.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.