Kropp av fiskare hittades efter att båt vältat under storm nära Samui Island

Samui, Surat Thani –

Kroppen av en försvunnen fiskare hittades efter att en fiskebåt kantrade under en storm nära Samui Island.

Samuis PR-avdelning berättade för Phuket Express att många lokala fiskebåtar enligt uppgift kapsejserade under kraftiga stormar på söndagen (16 april)th).

Fyra personer har hittills räddats. En speciell lokal fiskebåt kantrades mellan Tan Island och Samui Island. Fiskaren, Wiroj Srifah, 51, hade tidigare rapporterats som saknad.

En sökning inleddes av marinpolisen, resebåtsoperatörer och lokala fiskebåtar. På måndagen (17 april) identifierade de äntligen var den sjunkna båten var under vattnet. Herr Wirojs kropp hittades fast i den sjunkna fiskebåten under havet. Herr Wiroj hade fiskat ensam.

Många södra delar av Thailand har drabbats av kraftiga stormar på söndagen (16 april). Minst fyra kroppar hittades och sex personer har räddats efter att många lokala fiskebåtar kantrat i Nakhon Si Thammarat under den senaste tidens kraftiga stormar.

En färja var delvis nedsänkt och skadad efter att ha träffats av vågor vid en pir nära Samui Island.

Starka vindar under Songkran har skadat mer än 1,700 XNUMX familjers hem i nordöstra Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.