Thailands sammanlagda sju dödliga dagar av Songkran-olycka

Thailand -

Totalt 2,203 2,208 trafikolyckor, varav XNUMX XNUMX skador och 264 dödsfall rapporterades av Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) för Seven Days of Danger trafiksäkerhetskampanjen under Songkran (11 april – 17 april).

Den 17 april inträffade 183 olyckor med 202 skadade och 16 dödsfall. De flesta orsakades av för hög hastighet (45 procent). Cirka 80 procent av olyckorna involverade motorcyklar. De flesta trafikolyckor inträffade på motorvägar mellan 3:01 och 4:00

Provinsen med flest dödsfall var Chanthaburi, Nakhon Pathom, Nan, Ratchaburi och Lamphun med två dödsfall vardera. Det högsta antalet olyckor och skador var i Kanchanaburi med 2 trafikolyckor och 11 skador.

På totalt sju dagar inträffade 2,203 2,208 trafikolyckor med 264 XNUMX skadade och XNUMX döda.

Det högsta antalet dödsfall var i Bangkok med 22 dödsfall. Det högsta antalet olyckor var i Chiang Rai med 68 olyckor. Det högsta antalet skador var i Nakhon Si Thammarat med 70 skador.

Totalt 263 trafikolyckor, med 36 dödsfall och 268 skadade, rapporterades av Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) på den sjätte dagen (16 april) av Seven Days of Danger trafiksäkerhetskampanj under Songkran (11 april – 17 april).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/