Totalt fem dödsfall i Phuket Songkrans sju dagar av fara trafiksäkerhetskampanj 

Phuket -

Phuket har meddelat totalt fem dödsfall, 51 trafikolyckor och 51 skadade i Songkrans Seven Days of Danger trafiksäkerhetskampanj (11 april till 17 april).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (18 april) detaljer om den sjunde dagen (17 april) av "Songkran Seven Days of Danger"-kampanjen för trafikolyckor.

Den 17 april inträffade två trafikolyckor i Mueang-distriktet med två skador. En olycka med en skada ägde rum i Thalang-distriktet. Fyra olyckor med fyra skador inträffade i Kathu-distriktet.

Totalt dag sju inträffade sju trafikolyckor med sju skador (2 män och 5 kvinnor). De flesta trafikolyckor orsakades av överskridande av hastighetsgränsen och de flesta offren bar inte hjälm.

Under totalt sju dagar i kampanjen inträffade 51 trafikolyckor med 51 skadade och fem dödsfall (4 män 1 kvinna).

Phuket har meddelat totalt 44 trafikolyckor under sex dagar (11 april – 16 april) i Songkrans kampanj Seven Days of Danger för trafikolyckor (11 april till 17 april).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.