Amerikansk turist attackerad av nattklubbsvakter i Rawai, vakt böter

Rawai –

En amerikansk turist attackerades av säkerhetsvakterna på en nattklubb i Rawai som gick viralt på sociala medier, dock slutade historien med att alla parter var nöjda och att vakterna bad om ursäkt.

Chalongs polischef överste Ekkarat Plaiduang berättade för Phuket Express om situationen på måndagsmorgonen (17 april). Den 9 aprilth HERR. BRYCE ALAN TERZIAN, 33, amerikansk medborgare, lämnade in en anmälan om händelsen till Chalong-polisen.

Det berättade Terzian för polisen den 8 aprilth, han var på en nattklubb i Rawai. Han bråkade med DJ:n innan han påstås ha blivit utsparkad från nattklubben av en säkerhetsvakt. En annan säkerhetsvakt attackerade honom medan han låg på golvet efter att ha blivit bortförd från lokalen.

Den exakta orsaken till argumentet och att Terzian togs bort från klubben var oklart och inga parter utvecklade detta.

Phuket Express noterade att hela historien kom fram för att efter att Mr. TERZIAN lämnade in en polisanmälan hände ingenting på många dagar och han bestämde sig för att gå till sociala medier för att få hjälp, vilket fick videon av händelsen att bli viral.

Överste Ekkarat berättade för Phuket Express att på måndagseftermiddagen (17 aprilth) Prasert Mardsatun, 45, säkerhetsvakten i fråga som anklagas för att ha sparkat offret, träffade Mr. TERZIAN på Chalongs polisstation. De förstod båda vad som hände och Mr. Prasert bad Mr. TERZIAN om ursäkt och Mr. TERZIAN sa i gengäld att han inte ville vidta rättsliga åtgärder mot Mr. Prasert.

Terzian sa att han snart kommer att åka tillbaka till Amerika och att han vill njuta av sin tid i Phuket istället för att återvända till polisstationen igen för fallet eller vara inblandad i en lång strid i rättssalen.

Prasert bötfälldes dock med 1,000 XNUMX baht av polisen i Phuket för att ha orsakat kroppsskada.

Dessutom betalade nattklubbschefen för alla behandlingar för Mr. TERZIANs skada. Det exakta namnet på klubben undanhölls av Phukets polis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.