Samui-färjan skadad efter att ha träffats av kraftiga vågor, inga skador

Samui, Surat Thani –

En färja var delvis nedsänkt och skadad efter att ha träffats av vågor vid en pir nära Samui Island.

Surat Thani Marine Office berättade för Phuket Express att på söndagseftermiddagen (16 aprilth) en passagerarfärja från Raja Ferry-rederiet var delvis nedsänkt vid en brygga i Donsak.

Man tror att efter att färjan drabbats av vågor träffade färjan något under vattnet innan vatten läckte in i färjan, vilket gjorde att den lutade kraftigt.

Inga passagerare fanns på färjan och inga personskador rapporterades. Färjan går normalt från Donsak till Samui Island. Skadorna förväntas inte bli betydande och bör repareras ganska snabbt, enligt tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.