Två personer greps för att ha olagligt sålt cannabis i Phuket Town

Phuket -

Två butiksägare greps för att ha olagligt sålt cannabis och sålt cannabis på gångvägar i Phuket Town.

Ett team av Phuket provinsofficerare och Phuket City Police inspekterade cannabisbutiker i Phuket Town på Rassada Road och Thep Krasattri Road på fredagskvällen (14 april), berättade Phuket City Police för Phuket Express.

En butik hittades som sålde cannabisknoppar utan licens. Butiksägaren fördes till Phukets polisstation för att ha sålt kontrollerade örter (cannabisknoppar) utan tillstånd.

En andra cannabisbutik hittades med en laglig licens men säljer cannabis på en gångstig, som är offentlig plats. Butikslicensen har dragits in medan cannabisboden kommer att tas bort från gångvägen.

Den misstänktes namn släpptes inte av polisen i Phuket. Polisen i Phuket sa också att de kommer att fortsätta ett omfattande tillslag mot cannabis som säljs illegalt.

En man greps i Patong för att ha olagligt sålt cannabisknoppar och inte kunnat uppvisa en laglig licens för att sälja cannabis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.