Två narkotikamisstänkta som motsätter sig arrestering och försök att fly polisen i Phuket arresterades

Rawai, Phuket –

Två narkotikamisstänkta som försökte fly från polisens förföljelse i Rawai greps.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades från en bekymrad medborgare att två drogmisstänkta körde en motorcykel på Wiset Road i Rawai.

Phuket patrullpolis jagade efter den misstänktes motorcykel efter tipset men motorcykelföraren vägrade att stanna eller följa polisens instruktioner. Motorcykelföraren kraschade sedan in i en sedan när han försökte undkomma polisen och den misstänkte och hans passagerare lämnade motorcykeln innan de sprang iväg och hoppade på baksidan av en slumpmässig pickup.

De misstänkta greps senare med hjälp av flera poliser, där en misstänkt endast identifierades som Mr. Tossapon, 32.

Tossapon erkände för polisen att han nyligen hade använt några droger och kommer att åtalas för detta och köra en motorcykel under påverkan av droger.

Den andra misstänkte namngavs bara som Mr. Arthit, 37. Han var motorcykelpassageraren och hittades med 8 metamfetaminpiller. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger medan båda männen åtalas för att ha gjort motstånd mot arrestering och för att ha undgått polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.