Totalt 2 dödsfall under fyra dagar av Phukets sju dagar av fara Songkran trafiksäkerhetskampanj

Phuket -

Phuket har meddelade totalt två dödsfall på fyra dagar Songkrans Seven Days of Danger-kampanj för trafikolyckor (11 april till 17 april).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (15 april) detaljer om den fjärde dagen (14 april) av "Songkran's Seven Days of Danger"-kampanj för trafikolyckor.

Totalt inträffade den fjärde dagen 11 skador (8 män och 3 kvinnor) i totalt nio olyckor.

Två trafikolyckor inträffade i Mueang-distriktet med två skador. Tre trafikolyckor var i Thalang-distriktet med fyra skador och ett dödsfall som var kvinna.

Phuket DDPM släppte dock inte andra detaljer om olyckan med ett dödsfall. Fyra trafikolyckor med fem skador inträffade i Kathu-distriktet.

Under totalt fyra dagar i säkerhetskampanjen inträffade 34 trafikolyckor med 36 skadade och två dödsfall.

De flesta trafikolyckor orsakades av överskridande av hastighetsgränsen och de flesta offren var de som inte bar hjälm.

Phuket har tillkännagett sju trafikolyckor på dag tre (13 april) i Songkrans Seven Days of Danger-kampanj för trafikolyckor (11 april till 17 april).

Phuket har meddelat det första dödsfallet i Songkrans Seven Days of Danger-kampanj för trafikolyckor (11 april till 17 april) på dag två (12 april).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.