Kökspersonal dör efter att ha blivit knivhuggen av en kollega på ett hotell i Thalang, Phuket

Thalang –

En köksanställd på ett hotell i Thalang har avlidit efter att ha blivit knivskuren av en kollega.

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen på ett hotell i Cherng Talay torsdagen (13 april).

De kom till köket för att hitta blodfläckar på golvet. En man som endast identifierades som Roongroj, 23, hade ådragit sig allvarliga skador från knivhugg. Han fördes till ett närliggande sjukhus där han dödförklarades.

Den misstänkte, endast identifierad som Mr. Sarayut, 20, arresterades omedelbart på en parkeringsplats framför hotellet med en 15-tums kniv. Han fördes till Cherng Talays polisstation. Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att Sarayut står inför anklagelser om uppsåt att mörda.

I det här skedet tror polisen att de kan ha ett verbalt argument som eskalerade till våld innan, men Sarayut var inte villig att genomföra en intervju eller svara på frågor från media som presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.