Berömd fransk motorcykelracer skadad efter motorcykelkrasch i Phuket

Phuket -

En berömd fransk motorcykelförare har ådragit sig skador efter att han kolliderade sin motorcykel med en rysk förare.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på onsdagen (12 aprilth) på Kamala – Surin Beach Road. De kom till platsen för att hitta två skadade motorcyklar. De två skadade personerna identifierades som MR. ERIC TEBOUL, fransk medborgare och MR. OLEG AFANASENKO, rysk medborgare. HERR. ERIC TEBOUL hade brutit fotleden.

Vittnen berättade för The Phuket Express att den ryska motorcykelföraren hade tappat kontrollen i en kurva och svängt in i det andra körfältet innan kraschen.

Kamalapolisen har genomfört alkoholutandningstester på båda förarna och ingen av dem hittades med alkohol i systemet.

ERIC TEBOUL är en berömd fransk motorcykelracer. Han är en toppmotorcykelförare som hade slagit många racingrekord, enligt andra thailändska medier.

Han kommer att söka läkarvård för sin fotledsskada och förväntas bli helt återställd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.