Vart ska man gå för traditionella Songkran-evenemang i Phuket

Phuket -

Traditionella Songkran-evenemang kommer att hållas över hela Phuket från torsdagen den 13 april. Många traditionella thailändska aktiviteter på morgonen kommer att vara buddhistiska ceremonier, materbjudanden till munkar och hällning av doftvatten på Buddhabilder och äldste.

  1. Vid Saphan Hin Public Park i Talad Yai, Phuket Town

2. Vid Sawang Arom-templet i Rawai

3. Vid Kitti Sangkaram-templet i Karon.

4. På Park and Shop i Nabon, Chalong

5. Bangla Field nära Bangla Road i Patong.

6. Det kommer att finnas en traditionell Songkran-parad kl. 8:30 från Tesco Lotus Cherng Talay till Cherng Talay-templet också.

7. Framför en pantbank nära Wichit kommun

Här är några rekommendationer från The Phuket Express för vattenlek och festivaler av typen Songkran i Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.