De sju dödliga dagarna i Songkran börjar i Thailand

Thailand -

Totalt 278 trafikolyckor, med 27 dödsfall och 287 skadade, rapporterades av Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) under den första dagen av Seven Days of Danger-kampanjen för trafiksäkerhet under Songkran.

Den 11 april inträffade 278 olyckor med 27 döda och 287 skadade. De flesta orsakades av för hög hastighet (35.25 procent). Cirka 79 procent av olyckorna involverade motorcyklar.

Cirka 48 procent av trafikolyckorna inträffade på motorvägar. De flesta olyckorna inträffade mellan 7:01 och 8:00

Provinserna med flest dödsfall var i Pathum Thani, Phetchabun och Loei med två dödsfall vardera. Det högsta antalet skador och olyckor var i Phatthalung med 14 olyckor och 18 skador.

Hittills har Phuket inte registrerat några dödsfall.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/